Algemeen
Mario Wolff is gespecialiseeerd in het geven van prive-lessen klimmen, abseilen en boulderen. Mario Wolff is een door de NKBV (Nederlandse Klim- en Bergsport Vereniging) erkende instructeur Adventure Klimmen. U kunt bij klimcursussen van Mario Wolff dan ook het bijbehorende klimvaardigheidsbewijs verkrijgen.

U wordt geadviseerd voor informatie over de cursussen contact op te nemen.

Waarom privé-les?
Omdat iedereen een eigen klimniveau, eigen wensen en mogelijkheden heeft. Een cursus op maat kan daar persoonlijk op inspelen, en zal in de meeste situaties een veel directer effect hebben dan een 'one size fits all' cursus. Daarnaast is het voor een leraar veel interessanter om te geven. Iedere cursus is namelijk anders en vergt een eigen aanpak. Je wordt als leraar gedwongen meer in te spelen op de persoonlijke behoeftes van de klant, en kunt zelden terugvallen op routine. Dit houdt je gemotiveerd om je manier van les geven steeds weer te vernieuwen. Het is natuurlijk mogelijk om met een groepje een cursus te delen.

Een aantal voorbeelden van de mogelijkheden
Format 1: cursus op maat
Doelgroep: mensen met een duidelijk te bereiken doel
Omschrijving: Voor mensen die zichzelf binnen het klimmen een duidelijk doel hebben gesteld, zoals een bepaalde route klimmen, nieuwe vaardigheden aanleren (buitenklimmen, nuts/friends, dynamisch zekeren). In overleg wordt een programma opgesteld, dat kan bestaan uit een of meerdere sessies in Nederland of op een rotsmassief buiten.
Bij een cursus op maat is een kritische blik naar de uitrusting, en de mogelijkheid om (voor een goede prijs) eea aan te schaffen inbegrepen.
Plaats: op afspraak, intakegesprek op kantoor.
Prijs: richtprijzen vanaf van € 48,- per uur en € 290,- per dag inclusief btw, exclusief onkosten. Bij een langer lopend traject gelden andere prijzen.

Format 2: prive-les verdieping
Omschrijving: voor mensen die hun klimmen of boulderen willen verdiepen of verbeteren, die hun niveau een impuls willen geven, of die specifieke technieken willen aanleren. Een of meerdere lessen van relatief korte duur.
Plaats: in een klimhal.
Prijs: € 24 per half uur, exclusief entree, met een maximum van twee personen.