Stic-It

Stic It is een nieuw product, ontwikkeld door The Blue Light in Frankrijk. Het is een mengsel van harsen en andere natuurlijke stoffen, dat op de hand aangebracht kan worden. Op de hand wordt het in eerste instantie zeer kleverig en vormt na korte tijd een soort van laagje dat het zweten tegengaat. Het zweet wordt dus niet geabsorbeerd zoals bij magnesium, maar tegengehouden. Hierdoor is het bij schone grepen niet meer nodig om magnesium te gebruiken, en wordt het magnesiumgebruik bij vieze grepen sterk verminderd.
Stic It is volkomen natuurlijk, veroorzaakt geen allergische reacties en droogt de huid niet uit. Ook rots of plastic wordt niet vies bij het gebruik van Stic It. Met water en zeep is het product makkelijk afwasbaar. Stic It vermindert het gebruik van het schadelijke en uitdrogende magnesium en elimineert de noodzaak tot poffen bij lange buitenroutes.
klik op de volgende link om de gebruiksaanwijzing te downloaden:
gebruiksaanwijzing

In Nederland is Mario Wolff exclusief importeur en distributeur van Stic It. Neem voor informatie over prijzen en leveringsvoorwaarden contact op, bij voorkeur per e-mail.

Voor particulieren is Stic It op dit moment onder andere verkrijgbaar bij Bever, Klimwinkel en shop.klimmen.be
.